Lali €ri i gjen vendin palmave!

Suksesin më të fundit €ri e ka postuar në Facebook. Ventilatorë nëpër stacionet e autobuzëve.

“S’kemi ç’i bëjmë vapës” – thotë kry€tari. Me kaq beton sa ka kryeqyteti vështirë t’i bëjë derman zhegut as Perëndia. Por me degët e palmave të thara të €dit dhe nja 200 punonjës bashkie, mund të bëhet fresk stacioneve e shesheve të Tiranës

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*