Lali si “babi”. Lekët rrush e kumbulla me fasada

Ka nisur fiks si Edi Rama ky kryetari i Bashkisë së Tiranës: Me fasada! Indianët u gënjyen nga pasqyrat një herë, pse të mos gënjehen sërish? Atëhere edhe demokratë bënin be për kokë të Edit kur leu fasadat.

Lali Eri po gropos 40 milion euro në sheshin Skënderbej, po hedh para në fasadat e rrigës së Durrësit, ndërkohë që këto paguhen me taksat që rriten përditë për banorët e kryeqytetit.

A është sheshi dhe fasadat problemi i kryeqytetit? Të mos harrojmë se Tiranë është edhe Zall Bastari, Shën Gjergji, Ndroqi, Farka, Krraba…

Po ashtu, të mos harrojmë se “pushtet vendor” nuk do të thotë “rilindje urbane”, sheshe sipas midesë se amatorit – siç e quajti Blushi – por qeverisje e halleve dhe interesave të komunitetit

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*