Lufta bërthamore nis së afërmi – thotë Rusia. Moska gati strehimet antiatomike për popullatën.

Skizofrenë në Amerikë kanë bërë gati bombat atomike për të na sulmuar – ka thënë në një emision në televizionin kombëtar rus Zvezda Ministria e Mbrojtjes.

Në Moskë – njofton televizioni – janë bërë gati strehimet antiatomike për 12 milion banorë.

Në fakt tensioni mes SHBA dhe Rusisë është rritur për shkak të situatës në Lindjen e Mesme dhe çështjen e Plutoniumit

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*