Lufta Bërthamore Rusi – SHBA. Të rejat e fundit nga fronti. Sa afër është

E kemi thënë edhe më herët se televizioni rus ka njoftuar qytetarët se lufta bërthamore është në prag dhe i ka udhëzuar të informohen për strehimet më të afërta antiatomike

Më herët rusët bënë stërvitje  për evakuimin e 40 milion qytetarëve, ndërsa guvernatori i Shën Peterburgut ka njoftuar se për qytetarët e tij janë racionuar 300 gram bukë për 20 ditë. I gjithë ky tension për shkak të Sirisë.

Nga ana tjetër SHBA ka kryer vendosje masive forcash në Diego Garsia,

451788ca6e0e263fafb9bf2929c053ednjë ishull që është bazë ushtarake amerikane në Oqeanin Indian. Sipas një personi pranë qeverisë amerikane SHBA ka vendosur aq avionë “sa unë s’i kam parë kurrë në 9 vite” – thotë ai. “Avionët kanë bllokuar hyrjet e disa rrugëve dhe tani i kanë parkuar në rrugën automobilistike. Kudo kanë mbirë kapanone dhe hangarë fushimi…..Kurrë më parë s’kisha parë aeroplanë B1 dhe B2 në të njejtën kohë. Ka qenë o njëri o tjetri tip. Tani aty ka plot të tillë. Siguria është ekstreme. Më duhet të nxjerr dokumentin e identifikimit të paktën 8 herë në ditë. ”

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*