LU(ftë) në Tiranë. Koçi dëgjon ambasadorin dhe arratiset

Koli – Ku je mo Koçi?! As dje s’më dole, as sot për kafe….

Koçi – Në Pogradec vëlla! Me grua e kalamaj…

Koli – Hajde hajdeee! Mua më çan dërrasat “s’kam lekë”, “nuk më del”, kur më shkoke në Pogradec!!

Koçi – Nga halli vëlla! Dëgjova Ambasadën Amerikane që na paralajmëroi për rrezik të madh andej nga Tirana e erdha ne baxhanaku unë, në Zagorçan. Andej nga Tirana mbaroi lufta apo vazhdon?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*