Luli – Luli ja u nguli! Faktet pse kryetari i PD – së e dinte saktë këtë rezultat. EDITORIAL

Edhe në rastin më të përsosur të hiles e gënjeshtrës, del diçka që e tradhëton atë. Gënjeshtrën dhe gënjeshtarin. Hilen dhe hilacakun.

LULZIM BASHA E DINTE SAKTËSISHT REZULTATIN E KËTYRE ZGJEDHJEVE!

Prova?

Teksa nisi hartimi i listave për kandidatë, kryetari i PD -së premtoi edhe përfshirjen në to të aleatëve. Njëri nga më të fuqishmit ishte Agron Duka të cilit Basha i premtoi 3 deputetë të sigurtë në listën e demokratëve. Kur doli lista përfundimtare, kryetari i PAA, Agron Duka ishte “i sigurtë” i pesti në Durrës, Olsi Cukaj , po i PAA, i pesti në Fier dhe Fuad Haxhiymeri i trembëdhjeti në Tiranë.

Mund të jetë koinçidencë që njëri të mbetet jashtë, ja edhe dy. Por vështirë të besosh në rastësi kur të tre kandidatët e PAA, të premtuar të sigurtë në listë, janë mu tek kufiri. Pra ai më sipër del deputet, ky jo.

Kaq mjafton për t’u bindur se Basha e dinte rezultatin, se Basha i mashtroi, duke i nxjerrë jashtë loje përmes premtimit se do të jenë në listë të sigurtë….

Por ka edhe më! Të njejtin fat pati edhe “i sigurti” në listë Nard Ndoka. Deri dje pasdite kreu i demokristjanëve ishte i humbur dhe shumë vonë ia doli të kalojë tek fituesit. EDHE KY, TEK HUMBËSIT, AMA NË KUFI!

E njejta gjë me Arben Ristanin, sekretarin e Përgjithshëm të PD -së, i vetmi nga drejtuesit, përveç Bashës, në listë. Që kur u vendos i katërti në Vlorë masivisht u tha se “rrezikon shumë”. Edhe Ristani u dogj, në kufi!

Pra nuk është një emër, as dy. Janë shumë, një prej të cilave – një parti, të cilës i dha 3 vende të sigurta në listë dhe i ja jashtë, duke llogaritur me saktësi kirurgjikale që deri njëri para tyre të futet, për të krijuar iluzionin e “fatit të keq”

BASHA E KA DITUR KËTË REZULTAT QË KUR KA BËRË LISTAT!

 

 

 

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*