Masakra me ilaçet në Shqipëri. Si i shkatërron vapa.

Në ke ilaçe afër merri  dhe lexo ambalazhin. Në shumicën e tyre do të lexoni: TË RUHET NË JO MË SHUMË SE 25 GRADË CELSIUS.

Pastaj, zahmet, shko në një farmaci, kur temperatura jashtë është 41 gradë. Shih termometrin. Po qe 26 gradë e sipër…piji lëngun ilaçit se i ka ikur efekti!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*