Mbi 5 ton drogë në fshatin Pagri të Përmetit

Kapet drogë rekord në një fshatë të Përmetit. Droga është gjetur në jë magazine në fshatin Pagri. Dyshohet se janë mbi 5 ton, por kjo sasi mund të etë edhe më e madhe. Ajo çfarë është më interesante është vendi në të cilin është mbjellur kjo sasi e madhe droge. E gjithë kjo situat mund të jetë krijuar për ndonjë prishje pazari mes policies dhe poseduesit të drogës, cka ka çuar në zbulimin e vendit të depozitimit.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*