Mbushet Sicilia me flamuj kombëtar shqiptar (Foto)

Nuk ka mbetur shumë kohë që nga fillimi i ndeshjes mes Italisë dhe Shqipërisë, por ajo që është më çuditshme për këtë ndeshje, është fakti që numri i tifozëve shqiptar  do të jetë shumë i lartë. Ata që po e presin me padurim ndeshjne janë tifozët arbëresh që ndodhën në Itali. Zemra e tyre është e ndarë në dy pjesë, por për të parën herë do jenë kundër vendit ku ata bëjnë pjesë si shtetformues, duke dal në  mbështetje të kombit të tyre.Televizioni italian “TGR” ka bërë një reportazh në një nga qytetet e Sicilisë që është i banuar me shqiptarë dhe ka sjellë prej aty atmosferën e ndeshjes që ndihet jo pak.

 

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*