Me dyer të mbyllura Soros dhe një grup demokratësh amerikan hartojnë planin kundër Trump

Spekulanti ndërkombëtar Xhorxh Soros është takuar me dyer të mbyllura me figura të larta të demokratëve amerikanë për të hartuar një strategji kundër presidentit të zgjedhur Donald Trump.

Konferenca tre ditore nisi të dielën në Mandarin Oriental Hotel në Washinton DC. Një ndër synimet e këtij grupi është të ndërtojnë një plan beteje për 100 ditët e para të presidencës së Trump.

Ky grup gjithashtu ka për detyrë të gjejë aleanca nga më të ndryshmet për të vënë në jetë axhendën e tij.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*