Mero Baze me një vilë pa leje?! E denoncon avokati:

Mero Baze na paska një goxha vilë, ndërtuar pa leje, në Golem? Goja (dhe jo vetëm) e Edi Ramës, që i bën biografinë gjithë dynjasë e që merr nëpër gojë gjithë dynjanë, na paskësh një goxha ndërtim në buzë të detit…pa leje?

Po pse mor? Ky pas b*** së Saliut ka ndënjtur si brekët. Si nuk ia mori një copë leje doktorit? Po pastaj, kur i doli b*** e Edit, si s’ia mori këtij një copë leje xhanëm? Pa shiko avokat se mos je ngatërruar e na merr në qafë Meron!!!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*