Mësuesi veteran: “Falemnderit Edi! Ja për ç’do ti bëjë 10% shtesë rroge”

Kur mori vesh se do t’i rritet 10 % paga nga Rama, mësuesi veteran L. Q. uroi kryeministrin dhe u shpreh se këto para do t’i bëjë vetëm prezervativë.

Pyetjes së parrena.com se përse do t’i përdorë gjithë ata perzevativë, mësuesi i nderuar u përgjigj:

“Për t’ia q*** kurvën gjithë këtyre b***q*** që tallen me ne”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*