Meta bëhet president për fjalën e dhënë. Kështu argumenton Koçi

Koçi – Bravo Ilir Meta! Me këtë kandidimin për president tregoi se është burrë dhe mban fjalën

Koli – Cilën fjalë mban mo?

Koçi – Atë pra, që nuk hyn në zgjedhje pa opozitën. Meqë LSI do të hyjë gjithësesi, Meta, për të mos dalë fjale, iku fare e u bë president!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*