Meta ia përplas botërisht Ramës. I merr ministrin.

Në takimin e Edi Ramës në Pukë, edhe pse u fol shumë për bujqësinë , blegtorinë, fshatin….mungonte Ministri i Bujqësisë dhe ministria e bujqësisë. As Panariti dhe asnjë nga drejtuesit e kësaj ministrie nuk u dukën në krah të kryeministrit, ndërkohë që Ministri dhe gjysma e ministrisë së tij u panë në krah të kryetarit të LSI në takimin e sotëm në Korçë

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*