Miliarderi Fredi…që s’kishte bukë për çunin? Nga Jakup Gjoça

 · 

Ky, Alfred Peza, në 2010 nuk pranonte t’i paguante fëmijës së vet detyrimin financiar, ngaqë deklaronte se nuk ka të ardhura financiare!!!!

Si mund të bëhet në 2015 aksioner bankar me 1.2 miliardë lekë?……

Ky Afred Peza, si pretendon se ka qenë gazetar Elitë?
Kujt i shërbeu me gazetari?
1. Informimit të publikut, duke përçuar të VËRTETËN?
2. I shërbeu Liderit Politik, duke u shpërblyer me mandatin e deputetit?
3. I shërbeu interesave të pronarëve të mediave ku punoi, ndaj u shpërblye me honarare që nuk i deklaroi kurrë?
4. I shërbeu Gazetarisë Elitare, si misionar i së Vërtetës?
Po a mund të jesh në ekran dhe mikrofon misionar i së Vërtetës dhe në prapaskenë të pranosh shpërblime që nuk i deklaron por janë para të PISTA?

Ylli, nuk ka asnje RAST, ASNJE MUNDESI NE ASNJE VEND TE BOTES qe nje gazetar Elite te bej miliona euro pasuri me rroge dhe honarare!!!

Nese ndonjë shqiptar
beson qe Alfred Peza beri me djersen dhe talentin gazetar ato miliarda qe bleu aksione bankare, ATEHERE NUK IA VLEN TE BEJME DEBAT!!!!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*