MINISTRA DHE DEPUTETE, TE SHNDERRUAR NE PLEQ TE VITIT TE RI. Nga Dritan KABA

Ka plasur ndarja e dhuratave per Vtin e Ri. Ministra e deputete qe shperndajne gjela deti dhe pako pa fund. Vlerat monetare jane ne rendin e milionave.
Ku deklarohen keto shpenzime? Kush i paguan?
Nese jane te sponsorizuara nga bizneset a duhet t’i kontolloje KQZ keto financime, te cilat ne rastin qe ndahen nga poltikane kane te bejne direkt me ligjin e sponsorizimeve te partive politike.
Apo i bejne nga xhepi?
Sot nje deputet beri dhurata qe e kalojne rendim e rroges se nje viti te tij.
Nese jane nga bizneset a kane ato konflikt interesi per tendera dhe pune publike apo koncensione.
Mjaft me keto bufonata.
Ne vend qe gazetaret ta pyesin se ku i gjejne te ardhurat deoutetet dhe ministrat per keto shpenzime, rokaten t’i mbushin mendjen qytetareve sa bujare jane. Bujari e padeklaruar, e fshehur, e mbuluar me tis te erret te prejardhjes se financimit.
Sot Pandi ka ndare 100 gjela dhe 100 bakllava, Ministri i financave pako tek nje azil me Kavaje.
Eshte detyrim ligjor qe te behen publike. Pse i shmangen?
Asnje transparence nga vijne keto dhurata qe na i kane kthyer deputetet e ministrat si Pleq te Vitit te Ri.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*