Murgj në drejtësinë shqiptare? Zëvendësojnë gjykatësit dhe prokurorët

Hetimi për pasuritë e gjyqtarëve dhe prokurorëve shqiptarë do të shtrihet që prej vitit 1992.

Kjo do të thotë se kriteret për të punuar në sistemin e drejtësisë shqiptare i përmbushin vetëm murgjit që kanë hequr vullnetarisht dorë nga pasuritë e kësaj bote!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*