Ndal atentateve kundër etërve të Kombit! Zgjohu shtet! Nga Romeo GURAKUQI

Sulmet e riperteritura ndaj Eterve te Kombit, Elites Intelektuale Tradicionale; perpjekja per te ngurtesuar, amortizuar dhe shkrire pergjithmone nga tekstet shkollore, mesimi i femijeve ne shkolla, i veprave te Shkrimtareve Shqiptare, Letersise, Kultures dhe Kontributeve te Tradites, jane sulme politike, perpjekje qe duhet te ndalen, permes Reagimit dhe Veprimit konkret, Nderhyrjes deklarative per mbajtje qendrimi nga ana e Ministrise se Arsimit dhe Sporteve, Ministrise se Kultures, pse jo edhe te Qeverise Shqiptare.

Nuk kemi te bejme me ceshtje debati shkencor, por nje ceshtje politike, lidhur me sulme qe vijne nga skutat e enverizmit dhe komunizmit, me te cilat nje qeveri e nje vendi anetar te NATO-s, duhet te ndahet. Ka nje interes nacional per mbrojtjen e kultures dhe riintegrimit ne sistemin e dijes se nxenesve dhe studenteve shqiptare, te, gjithperfshirjen kulturore dhe mbi te gjitha, njohjen e bazamentit te vertet nga eshte nisur Shkolla shqiptare, dhe Kultura shqiptare, mbrojtja e te drejtave te popullit shqiptare kudo ndodhet. Nderkohe e njejta thirrje per mbajtje qendrimi i adresohet edhe ndaj Opozites Shqiptare, partive politike te Shqiperise Tradicionale, te cilat duhet te thoje zerin e saj te ekspertizes ne mbrojtje te Shqiperise qe vuajti nga persekutoret e ringjallur!

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*