Në festën e patates Teri flet për domaten.

Ka shkuar në Stërblevë për festën e patates ministri i mjedisit Lefter Koka por fshatarëve që kultivojnë pataten u ka folur për bimët medicinale, për shtigjet që po hapen për turistët nëpër male,  e të tjera si këto.

Nga ç’u tha Teri dhe për shkak se aty ishte edhe Taulant Balla, fermerët – që vit pas viti e hedhin ose u kalbet pataja se s’ka treg – kuptuan se tani e tutje në Stërblevë do të vijnë udhëtarë nëpër shtigje pylli, do vijnë studiues, që jo vetëm do hanë tava me patate, patate të skuqura e pure, por do të marrin edhe me vete kur të kthehen në shtëpitë e tyre

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*