Një grua me të bardha rrezikon jetën në dritaren e Tahirit

Në orën 11.43 një zonjë veshur me përparëse të bardhë, në këmbë mbi parvazin e dritares së katit të dytë të ministrisë së Brendëshme, zgjatej e zgjatej duke rrezikuar seriozisht jetën.
Nga veprimet dukej si pastruese, por guximi prej akrobateje dhe mungesa e masave të sigurisë i tejkalojnë edhe minimumin e një kompanie periferike, pale ministrisë që ka barrën kryesore të sigurisë…

20160916_114848

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*