Një shpërblim do i kënaqte Çadristët…Satirë nga Ylli DYLGJERI

 

Çadra ndër të tjera tregoi se çadristet e PD-së hynë aty edhe për një interes publik. Fakti që në fund u shpërblyen me Marrëveshje dhe pjesmarrje në Qeveri e justifikon qëndresen me dëmshpërblim.
Një pjesë tjetër u shpërblyen me poste në administratë e kandidatë për deputet.
Po pjesa tjetër? 
Eshtë i arsyeshëm shpërblimi i tyre pas
90 ditësh në Çadrën e lirisë.
Po si mund të shpërblehen çadristët?
A ka matës për këtë sakrificë?
Një shpërblim fjala vjen është që çadristët të shpërblehen si në Nenin 57 të paraburgimit.

Psh: Neni 57 – Llogaritja e paraburgimit

Një ditë paraburgim baras me një ditë e gjysmë burgim. Pra 90 ditë çadër X 1.5 dite shpërblim =135 ditë shpërblim X €= X
Një ditë paraburgim baras me 5 mijë lekë gjobë.
Kështu bëhet edhe shpërblimi, dhe gjithkush del i fituar nga Çadra e lirisë.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*