Njeriu i Lal’Erit merr parkingjet e Tiranës.


Motra e krahut të djathtë të Lalit, njeriut që e ka me vete kudo, edhe tani në bashki, është “pronarja” e parkingjeve të Tiranës.

Sipas Lalit dhe krahut të tij të djathtë “ky nuk është konflikt interesi”.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*