Ofenduan plehrat, ndalohen nga policia dy të rinj që besuan Blushin

Dy djem janë ndaluar mbrëmë nga policia pasi kanë shkruar në kazanët e plehrave emrat e politikanëve shqiptarë që hartuan dhe votuan ligjin përkatës.

Ky veprim ndodhi pasi deputeti Ben Blushi bëri thirrjen që emrat e deputetëve që miratuan këtë ligjë të shkruhen nëpër kazanë. Dy të rinjtë që iu përgjigjën flakë për flakë kësaj thirrjeje u ndaluan mbrëmë….

….por nuk dihet motivi i vërtetë. Ka të dhëna se këtë ndalim e kanë bërë për të mos fyer plehrat e kazanët e tyre duke i etiketuar me emra të tipit Edi Rama, Taulant Balla etj

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*