Oktapodi Soros vjen në Tiranë. Kupola që drejton ekonominë tonë – nën maskën e një samiti

E kemi parë se si është varur në çdo shtyllë në bulevardin Dëshmorët e Kombit njoftimi për samitin e parë të diasporës shqiptare. Duket fantastike…nëse nuk do të qe një aktivitet as më pak e as më shumë por…i Xhorxh Soros dhe dorës së tij në Shqipëri!

CID (Center for International Developement), themeluar nga Eleni Papulias , me suportin e Sokrat Kokkalis është “boss-i” i ekonomisë shqiptare. Në dasmën e Xhorxh Soros, në vitin 2013, Edi Rama ka firmosur platformën ekonomike të bërë nga CID.

Drejtor i CID është Ricardo Hausmann. Ky njeri tepër i afërt i Xhorxh Soros u akuzua vjet se kishte negociuar pisët me Bankën Botërore për tridhjet e ca miliard USD. Afera u zbulua pas  një përgjimi telefonik me një oligark venezuelian. Ky njeri është në Tiranë për samitin e diasporës shqiptare!?

Dhe jo vetëm ai. Nëse kërkon të konklavë Xhorxh Soros eja në datat 18 deri 20 nëntor në Tiranë. Ke gjithë panelin “Soros” që heq për hunde ekonominë shqiptare, përmes satrapëve Edi Rama dhe Erion Veliaj

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*