Pa rrip sigurimi kalamaj në majë të një skele në Tiranë (FOTO)

Një skelë e madhe , që nuk dihet për çfarë duhet, ka sa kohë që është kthyer në objekt argëtimi për të rritur e kalamaj. Dikush thotë se është vepër arti e ndërtuar nga një japonez dhe titullohet “reja”, por që në krahasim me skelat e zakonshme kësaj i mungon çdo sistem sigurie.

Në këtë foto janë kalamaj që kacavirren me ta ngri gjakun majë kunjave e hekurave të kësaj skele dhe që askush nuk merakoset e nuk u thotë gjë. Mirë që nuk kanë merak se u bie e u vritet njeri, po si nuk u dhimbset kryevepra e japonezit xhanëm?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*