Pallati 5 katësh me pamje si në filmat horror

Një pallat 5 katësh në Patok të Kurbinit rrezikon të shembet me banor brenda. Banorët që jetojnë në të çdo ditë përballën me frikën që u shkakton gjëndja e këtij pallati. Godina është ndërtuar në vitin 1975 dhe nga ajo kohë e deri sot nuk është bërë asnjë riparim. Një pjesë e familjeve e kanë braktisur atë nga rreziku i shembjes.  Në lidhje me këtë shqetësim janë vënë në dijeni të gjitha institucionet shtetërore, por deri tani askush nuk ka vënë dorë.

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*