Panik në SHBA: Soros po manipulon votat në favor të zonjës Klinton. Flasin sondazhet

Dy në çdo tre amerikanë që kanë marrë pjesë në sondazhin e NBC besojnë se rezultati i zgjedhjeve për president të SHBA do të manipulohet në favor të Klinton. Janë plot 64% e pjesmarrësve që jo vetëm kanë votuar kështu, por edhe shpjegojnë pse.

 

450px-krijimi_i_kooperatives_maloreNjë pjesë e mirë e këtij grupi i referohet zgjedhjeve brenda demokratëve. Sipas tyre në Konventë u manipulua rezultati duke nxjerrë fitues Hillari Klinton dhe humbës Berni Sanders.

Opinioni amerikan tashmë është i përfshirë nga frika se Xhorxh Soros , që kontrollon makineritë e numërimit elektronik të votës ka gjithë vullnetin dhe mundësitë që të manipulojë edhe rezultatin përfundimtar, duke nxjerrë Hillarinë fituese

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*