Pasi fiton gjyqin e rradhës me establishmentin, Av. Altin GOXHAJ deklaron: “TANI E KA RRADHËN GRUAJA E EDI RAMËS”!!

Avokati i mirënjohur dhe aktivist politik Altin Goxhaj sot ka korrur në gjykatë fitoren e rradhës duke rrëzuar një vendim të Apelit kundër tij. Por avokati nuk ndalon këtu. Ai paralajmëron se do të kallëzojë penalisht bashkëshorten aktuale të kryeministrit, zj. Linda Rama. Ja postimi i plotë:

 

NJË FITORE SPEKTAKOLARE SOT NË GJYKATËN E LARTË KUNDËR SOROSIT! Javës tjetër kallzim penal për gruan e Edi Ramës për korrupsion në gjykata!
Nga Avokati Altin Goxhaj (Studio Ligjore Aga & Goxhaj Law Firm)
SOT GJYKATA E LARTË RRËZOI VENDIMIN E APELIT QË MË NDËSHKONTE ME 20 MILIONË LEKË PËR LLOGARI TË SOROSIT! Javës tjetër me provat e reja kallzim penal në Prokurorinë e Krimeve të Rënda kundër gruas së Kreministrit, Drejtorit të Soros, përfaqësuesit të Sorosit Gerti Shella dhe gjyqtarit Alaudin Malaj!

Sot pas nje kalvari 9 vjeçar me represionin e Mafies Sorosiane pas nje zvarritje të papreçentë absurde 6-vjeçare në Gjykatën e Lartë dhe zvarritjen prej 18 muajsh në 6 seanca gjyqësore që shtyheshin se s’bëhej dot trupi gjykues (madje disa kane dhënë dorëheqje) rrëzova Vendimin e Formës së Prerë të Gjykatës së Apelit që më kishin dënuar me urdhër dhe paratë e Fondacionit Soros me 20 mijë dollarë se i kisha thënë një klyshi të Sorosit Gerti Shella “Psikopat!”! Ky kishte qenë vendimi më i papreçedentë në historinë 27 vjeçare të tranzicionit por fitorja e sotme mbi të gjitha vlejti se këtë javl dorëzoj në Prokurorinë e Krimeve të Rënda KALLZIM PENAL kundër Mafies Sorosiane për blerjen e gjyqit të Apelit (që sot Gjykata e Lartë me të drejtë e rrëzoi) duke i dhënë në kundërshtim me vetë rregullat e Sorosit klyshit të vet Gerti Shella mbi 60 mijë dollarë! KY ËSHTË KALLZIMI I PARË PENAL KUNDËR MAFIES SOROS PËR KORRUPSION NË GJYKATA në Shqipëri!
Sapo të zbardhet Vendimi i formës së prerë të Gjykatës së Lartë që shpallte të paligjshëm Vendimin e Gjykatës së Apelit që më ndëshkonte me 20 mijë dollarë se i kisha thënë një klyshi të Soros Gerti Shella PSIKOPAT do paraqesë Kallzimin Penal të shoqëruar me dosjen gjyqësore dhe kopjen e dokumentave të financimit me mbi 60 mijë dollarë për blerjen e gjyqit në apel! Të kallzuarit do të jenë: Linda Rama (pra gruaja e Edit) si ishKryetare e Sorosit në 2011, Andi Dobrushi (si ishDrejtor Ekzekutiv i Fondacionit Soros), Gerti Shella dhe relatori dhe ishKryetari i Gjykatës së Apelit Alaudin Malaj!
Kjo korespondon edhe me ndryshimet thelbësore të Politikës së Jashtme Amerikane që fillon këtë muaj në Shqipëri sepse nuk do të kemi si deri dje pengesë ambasadorët amerikanë të Sorosit   
MAFIA SOROS NUK KA PARË ASGJË AKOMA  

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*