PËRFITO URGJENT NGA ULJET DERI -80%! NXITO SE MBAROJNË! JA SE SI:

Nxitoni se mbaruan! Thirrja e fundit për ofertat më të mira!

Kaq ka mjaftuar që dje 3 kilometra autostradë të përshkoheshin me makinë për 3 orë! Dhjetra mijë shqiptarë të nxitur nga kjo thirrje, hynin në QTU e dilnin me frigoriferë, thekëse bukësh, soba elektrike, fshesë me korrent… Ca me karroca, ca në krahë, i transportonin tek makinat e parkuara për kilometra të tëra përgjatë autostradës.

Nga kjo skenë edhe ideja e “posterit” të vendosur në foton kryesore të lajmit. T’u bëjmë thirrje shqiptarëve për ulje të mëdha , të vendoshim dukshëm “te Bashkia” dhe pa më të voglin dyshim do kemi dyndje dhjetramijëshe në nën zyrën e Lal’Erit.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*