Plas mes kualicionit, PS dhe LSI me kandidat të veçantë në Kavajë

Duket se trumbetimeve të shumta për të prishur kualicionin e majtë i erdhi fundi. Shkak është bër kandidimi për kreun e bashkisë së Kavajës. Për vendin vakat të kryetarit të kësaj bashkie do të kandidojnë dy partitë aleate PS dhe LSI me kandidat të veçant. Data 1 prill fillon edhe fushatën për bashkinë e Kavajës. Sipas N/Kryetarit të LSI Luan Rama, ka thënë se “jemi në koalicion, por nuk jemi regjistruar në zgjedhjet e Kavajës, sepse PS zgjodhi në mënyrë të njëanshme kandidaturën. Partner do të thotë të pyesësh dhe të të pyesin.”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*