Plas në parlament mes Nikollës dhe Blushit

Plas në parlament mes Lindita Nikollës dhe Ben Blushit. Ministërja e Arsimit, Nikolla ka lëshuar lum akuzash në drejtim të deputetit Blushi. Ajo e ka quajtur atë si një injorant ekzemplar. Ndërsa Blushi i ka vënë në dukje moment e arrestimit të truprojës së Nikollës i cili akuzohet se ka marrë 3 mijë euro në këmbim të një vendi pune. Blushi ka cituar se Ministërja e Arsimit shet vendet e punës me 3 mijë euro dhe për t’i marr ato, ajo dërgon bodigarin e saj.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*