Plas skandali në BE. Gazeta europiane denoncon vilën e Vlahutin në Tiranë.

Gazeta e pavarur e BE, New Europe, ka botuar që tre ditë më parë një shkrim për vilën e Ambasadores së BE në Tiranë, Vllahutin, tek Rolling Hills.

Autori thekson se vila është blerë me një çmim prej 4700 euro për metër katror, ndërkohë që në atë zonë çmimet janë 1000 deri 2000 euro metri katror.

E habitshme është se si mediat shqiptare, që përditë merren me “të zezat” e presidentit amerikan, nuk e kanë vënë re prej 3 ditësh këtë lajm

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

  1. Ambasadorja Vllahuyin eshte Korrekte. Ajo ka blere nje Rezidence, pra kursen qirane.
    Dyfish kushton pastrimi dhe mobilimi korrekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*