Plehrat “shpërthejnë” javën tjetër. Ja ftesa e Sazan Gurit

Kauza e “mbetjeve” nuk është braktisur. Përkundrazi!! Java që nis pritet të ketë zhvillime të rëndësishme. Të martën një tryezë aktivistësh dhe politikanësh mblidhet tek Hotel Tirana. Ja dhe teksti i ftesës

Pershendetje te nderuar miq,

 Te marten dt 18 ora 11 Hotel Tirana, Salla Klasik organizohet nga Unioni i Eksperteve Mjedisore Shqiptar Tryeza “Pse nuk duhet te vijne mbetjet” ku me pare ekspertet flasin, deputetet (qe marrin pjese nga te gjitha krahet) dhe qytetaret pyesin, degjojne e diskutojne e firmosin ne fund nje Rezolute per tja derguar Kryeministrit e Kryetarit te Kuvendit. 

Me respekt 

Sazan Guri

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*