Plerat – nderi i ushtrisë sonë! Kjo sipas Mimit

Idesë së ministrit të Drejtësisë Ylli Manjani për nxjerrjen e ushtrisë në luftën kundër kanabisit minitrja jonë e mvrojtjes, Mimi Kodheli i është përgjigjur:

Siguria është një çështje serioze dhe Forcat e Armatosura po ashtu. Kur flasim për gjëra serioze, duhet të jemi seriozë. Në demokraci secili bën punën e tij”.

Duket se me “serioze” Kodheli i referohet operacionit që shohim në foto. Kur ushtria mbledh plehra rrugëve e kanaleve është seriozitet, se të luftojë mafian e drogës …ç’punë ka ushtria me këtë punë?

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*