Po ikën edhe Saje Qorri? Ja shenja e sigurtë

Po na e lika shëndetin edhe Saimir Tahiri,  ministri i Brendshëm. Ka kohë që flitet xhanëm. Madje edhe ajo puna e “qeverisë teknike”, për të hequr Saje Qorrin- siç e thërret doktori – u bë.

Por tani duket zyrtare. Mbrëmë, tek shkoi për qokë tek i ndjeri polic i vrarë në Torovicë, ministri tha se….do t’i kërkojë kryeministrit rritje rroge për këta policë!

Kjo në shqip quhet “të përmjerrësh në derë të xhamisë”. Së pari, për të tillë propagandë Edi vdes të jetë i pari dhe i vetmi. Së dyti…edhe tek paret po ashtu: do të jetë edhe i pari edhe i vetmi. Kështuqë Saja…keq na vjen…po na e dha sinjalin…

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*