Policia tek News 24: Ja motivi i vërtetë pse shkuan urgjent.

Menjëherë pas emisionit Studio e Hapur e Eni Vasilit patrulla e policisë “Shqiponja” ka mbërritur në Shkozë, në mjediset e News 24.

Duke parë emisionin drejtuesit e policisë janë vënë në alarm se askush nuk e kishte në patronazh Enin apo ndonjë parcelë të sajën. Mos ka mbjellë për hesap të sajë? Apo ka dalë ndonjë konkurrent tjetër që është jashtë kontrollit dhe sistemit? Për të sqaruar këtë, shkoi patrulla mbrëmë në News 24

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*