Pse deputetët tanë s’janë plehra, por as “mbetje urbane”. Dialog Koli & Koçi

Koçi – Nga sot mos i thuaj më “plehra” por “mbetje urbane”!

Koli – Me një fjalë: zhapat e shaqlinit dhe lëvoret e qepës, që i kam thënë “plehra” tani do t’i quaj “mbetje urbane”?

Koçi – Fiks!

Koli – Domethënë, edhe deputetëve, që u kemi thënë deri dje “plehra” tani e tutje duhet t’u themi “mbetje urbane”??

Koçi – Joooo!! Atyre është gabim teknik t’i quash “mbete urbane”. Urban do të thotë që vjen nga qyteti. Shumica e tyre vijnë nga katundi. Shumë – shumë mund t’i quajmë “mbetje rurale”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*