Pse erdhi vetëm 1 orë dje në Tiranë Tony Blair? Prapaskenat e vizitës rrufe.

Sipas gazetës Panorama, dje ka ardhur dhe ka ikur ish kryeministri i Britanisë dhe ish këshilltar i Ramës, Tony Blair.

Ç’gjë kaq të rëndësishme ka patur burri i botës që të marrë udhën nga ana e anës? Natyrisht një punë që s’bëhet as me telefon, as me e-mail, as me skype e chat. Kaq mund duhet vetëm…për të marrë në dorë para të thata.

Burime të pabesueshme thonë se Blair erdhi për të marrë rrogat dhe honoraret e prapambetura…..

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*