Pse jemi idiotë. Koçi shpjegon votën elektronike

Koçi – Si ka mundësi të jemi ne populli më idiot në botë?

Koli – Kush e thotë?

Koçi – Këta …. për votimin elektronik! Edhe në Afrikë votojnë në mënyrë elektronike, vetëm për ne thonë; “Nuk di shqiptari, do ngatërrohet”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

  1. Me thene te drejten as une s,kam besim tek populli Shqiptar se e kupton votimin elektronik. Ne kemi 60 vjet qe kemi ndrruar leket dhe prape me te vjetra, ajo lexon 200 dhe ne po 2000, edhe ata qe kane lindur tani vone nuk e di se ku i mesuan leket e vjetra. Mire po edhe ne TV as Ardit gjebrea nuk njeh leket.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*