PSE RAMA ESHTE NJE “KERCENIM”….Flamur TAJARI

 

Kur Fatos Nano drejtonte PS ai nuk ishte nje “siguri” per Kasten e permbysur Komuniste ne Shqiperi. Nano ishte teper tolerant, i bute, i moderuar, feminist, bixhozxhi etc. Keshtu qe Ramizi dhe Nexhmije Hoxha duhej te gjenin nje “dore te forte” qe do ti mbronte nga stuhia e Demokracise, krijimit te Borgjezise se Re dhe dhenia llogari per Krimet e Komunizmit. Gjithashtu interesat ekonomike dhe politike te pasardhesve te Diktatures do te duhet te mbroheshin nga kjo “dore e forte”.
RAMA u zgjodh nga Nexhmia qe te ishte “protektori” dhe drejtuesi i PS per disa arsye:
1–Rama eshte me crregullime mendore dhe nuk llogarit rrezikun dhe shperfill kercenimin.
2–Rama ve QELLIMIN mbi LIGJIN dhe nuk luan simbas “rregullave te lojes”.
3–Rama eshte “nostalgjik” i Diktatures dhe “remineshent” ( qe do te thote se deshiron rikthimin e Diktatures).
4–Rama eshte “anarshist” dhe injoron Republiken dhe Shtetin Ligjor. Ai njeh dhe vepron vetem me ” gjuhen e forces”.
5– Rama nuk eshte akademik por perdor nje gjuhe te thjeshte qe “percillet” dhe kuptohet nga masa dhe arrin ti “imponohet” mases.
Keto dhunti ben qe Rama mídis shume kandidateve u zgjodh ndonese pa asnje kontribut ne PS.
Ne vitin 2013 Rama nis “axhenden” dhe kompllotin anti-demokraci duke shkaterruar até pak Mireqenie dhe Liri Qytetare qe egzistonte ne periudhen pluraliste. Ai shfaqi urrejtje sidomos ndaj sipermarrjes private. Me termin ” Do bejme Shtet” Rama do justifikonte grabitje e pasurive te individit dhe bisnesit . Kjo ishte “alibija” qe Rama do perdorte ne popull dhe do krijonte nje Administrate Histerike qe dhunonte çdo dite Lirite dhe te Drejtat e Qytetareve.
Partía Socialiste nuk eshte nje partí e tille si ne Itali, France , Angli etj. Ajo nuk ka bere asnje politike sociale dhe nuk ka perfaqesuar shtresen e varfer.Me Ramen PS u shderrua ne nje “bunker” mbrojtes per nivelin e larte te Kastes Komuniste qe po gllaberon pasurite kombetare dhe qe nuk i rr*het fare per te varferit apo socialistin e thjeshte.
Tani qe Rama u de-konspirua , tani merr fund dhe karriera e tij. Njeriu me anakronist dhe qe ka bere me shume kundershtare dhe “armiq” se cdo politikan tjeter.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*