…Që PD -në mos vazhdojë të na e hajë mola. Nga Liljana ELMAZI BILLA*

Do te shpetoje ndonjehere PD nga ata pseudodemokrate qe e duan si ” lope” per ta mjele kur eshte ne pushtet, apo per te bere karrere ne opozite , ( nderkohe qe as profesion tamam nuk kane) , se mendojne qe shpejt mund ta kthejne ne ” lope ” per ta mjele per poste deputetesh apo pushtetaresh, nderkohe qe , jo vetem nuk kane kontribut ne PD, nuk kane as vlera, per mos thene antonimin e saj, madje as votat e tyre e familjareve nuk I kane dhene PD .

Per mua, keta jane me te rrezikshem edhe se Rilindja e LSi per partine tone ( sepse Rilindja e LSI dihen, njihen, e keta pseudot brenda nesh atyre u sherbeje duke shperdoruar besimin e demokrateve ) , keta jane si ai krimbi apo mola qe ma e gerryejne PD nga brenda pa u ndjere ,, larg imoralet politike e jopolitike Dhe mediokriteti nga PD,,, pervecse te keqija, asnje te mire nuk I sjellin,,, ndryshe nga dallojme ne nga imoraleti e mediokriteti rilindas?

Duhen burra e burrnesha ne opozite sot, e jo marioneta,,, qe ne fakt gjithmone jane padobi,,, madje te demshme,, duhet dekriminalizim I politikes , por jo vetem ,, mendoj qe edhe deimoralizimi ne politike do e pastronte politiken nga,,,,,

 

*Liljana Elmazi Billa – deputete e PD. Këtë koment e ka bërë në faqen e saj në Facebook. Titulli është i parrena.com

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*