Qyfyrja e ujësjellësit: Tjetërkund çan kanalin, tjetërkund rrjedh.

Fillimi i rrugës së Elbasanit, kur ngjitesh tek Flloga. Para ca ditësh çanë një alamet kanali dhe e mbuluan sa hap e mbyll sytë.

Në të djathtë të fotos duket çakulli i kanalit të mbuluar, ndërsa me shigjeta të kuqe duket rrjedhja e ujit, në një vend krejt tjetër. Po të kaloshë këto ditë tek rruga e Elbasanit, pak para se të dalësh në semafor, e sheh përroin që rrjedh nga lart, pikërisht pas nja 200 metrave kanal që u bënë si punim nga ujësjellësi.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*