Rama i kërkon dorheqjen kreut të INUV-së, Vlorë

Dorëhiqet kreu i INUV-së Vlorë Ilir Troci. Sipas informacioneve, Troci ka kërkuar dorëqjen dy ditë më parë dhe vetëm ditën e djehme në një mars i është pranuar nga bashkia e Vlorës. Dorëheqjen e ka kërkuar kreu i bashkisë së Vlorës, pasi këtij të fundit ia ka kërkuar kryeministri Rama  para gjashtë muajsh, Trocit por nuk është pranuar nga ky i fundit.  Prandaj dy ditë më parë ka qënë vetë Troci i cili me anë të një letre ka kërkuar dorëheqjen për arsye familjare. Burimet bëjnë me dije se dorëheqja ka ardhur si pasojë e ndërtimeve në qytetin e Vlorës dhe mosprishjen e një objketi.

 

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*