Rama ia fut Vuçiç. Gati pushtimi ekonomik i Serbisë nga Shqipëria.

Dje kryeministri ynë i dashur Edi Rama ka bërë një gjest të madh patriotik. Ai, në prani të homologut serb ka kërkuar krijimin e një tregu të pëebashkët.

Kjo sfidë e kryeministrit tonë, nëse hahet nga serbët, do të jetë një pushtim i madh ekonomik i tyre prej nesh. Dihet se nën udhëheqjen e Liderit Global vendi ynë është tashmë një fuqi rajonale. Kështuqë, nëse ne bashkojmë tregun, mallrat tona do mbysin Serbinë.

Ne kemi mundësi ta pushtojmë Serbinë me grurin dhe miellin që prodhojmë këtu, bulmetin, mishin, veshje,  …. fasonë call center.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*