Rama-Meta, ‘terheqje litari’, si dy politikane qe presin te përfitojne nga gabimet e tjetrit! Nga Nard NDOKA

Rama e ka terhequr Metën disa herë edhe drejt greminës, por gjithmonë me faulla, ndersa Meta si per çudi e ka terhequr fort, por paster dhe drejt institucioneve e ligjshmerisë.

Kete radhe, pas peshkut, terheqja ka qene deklarative, transparente dhe perfundimtare! Meta tregoi, se është nje sportist qe politiken e ka kthyer ne ‘art’, ndersa Rama nje piktor qe politikën e ka kthyer në intrigë! Terheqja vazhdon litari drejt keputjes, Rama në gjunjë, Meta i djersitur, Basha i stervitur dhe i fresket per garën e madhe sebashku me Opozitën e Bashkuar.

Nese kemi qeveri teknike brenda 10 ditëve, do kemi zgjedhje në Korrik, nese Rama vazhdon të qeverisë në ‘gjunjë’, do kemi zgjedhje ne Tetor, por pa shokun Edi kryeminister.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*