Reagon Artur Dojaka ndaj vizitës së Ditmir Bushatit. Ja pyetja:

“Greqia detyron Ditmir Bushatin të heshtë për çështjen çame apo kjo është shitja e rradhës e çështjes së shumëpërdorur çame”?

Kështu u shpreh një nga themeluesit e kësaj kauze, Artur Dojaka. Pas vuzitës së djeshme, kryetari i Aleancës Popullore Dojaka ka shprehur pa rezervë revoltën për heshtjen e Ministrit të Jashtëm në Athinë duke mos kursyer akuzën deri edhe për shitje të kësaj çështjeje.

Aleanca Popullore është në koalicion me PS që në zgjedhjet 2013, por ka preferuar të mos përfshihet në administratën Rama por të mbajë qëndrime parimore e të ashpra lidhur me çështjen çame, iniciatorë dhe themelues të së cilës janë ata.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*