Reforma në bujqësi e OSBE dhe ambasadorëve. Nga Indrit HOXHA

Të hysh në shtëpi, të gjesh një burrë mbi gruan tënde, në krevatin tënd, lakuriq të dy dhe t’i kthehesh gruas: “Të kam thënë 1000 herë! Përdor prezervativ”! Kështu ka ndodhur edhe me OSBE -në në Shqipëri. Nuk na thotë dot se “zgjedhjet nuk ishin as të lira e as të ndershme”, por përdor eufemizmin; “ka nevojë për reformë zgjedhore”.

 

Me kurreshtje po pres zgjedhjet e tjera kur, për të mos thënë “hashashi ka mbytur vendin e me paratë e tij blihen votat” , të dalë ky i OSBE dhe kolegët e tij e të thonë: “Shqipëria ka nevojë për reformën në bujqësi……”

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*