Rradhë të gjata të verbërish, paralitikësh dhe lebrozësh para derës së Kreshnik Spahiut pas mrekullisë në Dibër

Pas botimit të këtij në median opozita.com, që s’ka asnjë lidhje me Kreshnik Spahiun , qindra të sëmurë kanë vërshuar në dyert e Aleancës Kuq e E Zi.

Në portalin – që s’ka fare lidhje me Spahiun – është botuar ky lajmi për një të paraluzuar që ngrihet. Të mjaftuar me titullin hallexhinj nga të katër anët e vendit dhe diaspora po vrapojnë të gjejnë derman

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*