Rradhët e librave shkollorë? Ta tregoj unë kush e ka fajin!

Se shamë shkollat, zyshat, botuesit… Jo shoku jo!! Lindita, ajo është përgjegjëse.

Shtëpitë botuese prisnin me makina e punëtorë gati për firmën nga ministria. As pushime vere as punë të tjera. Por firma erdhi vetëm në…25 gusht!!!

Kjo është arsyeja se përse pati rradhë dhe munguan librat sivjet

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*