“Sakati airways” nis fluturimet e përjavshme me Shqipërinë për biznesmenët e rrahur

Pas rrahjes së biznesmenit amerikano – libanez dhe largimit të tij me avion të posaçëm nga Shqipëria, pritet të hapet së shpejti linja e përjavshme e fluturimit “Sakati airways” e cila do të transportojë me të githa përkujdesjet gjithë biznesmenët dhe investitorët që do të rrihen e goditen në Shqipëri dhe do të ngushëllohen nga ministrja e Ekonomisë Milva Ekonomi.

Share...Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+Share on LinkedInPin on Pinterest

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*